anni grøndahl - kunstner profilside

Billede af anni grøndahl

 

Er er optimistisk person med antennerne ude. Har malet i rigtig mange år, men først fået tid til at fordybe mig de seneste år.Vil ikke puttes i bås, men maler, hvad jeg brænder for i nuet, og det giver sig udslag i mange udtryk.

Kan li´ at humoren skinner igennem i min kunst.

anni grøndahl's baggrund og uddannelse

 

Har en kontoruddannelse samt en uddannelse som porcelænsmaler. Har virket som bl.a. turistchef, reklamebureau og meget andet.

Fik undervisning af et par gode aalborgmalere i 60´ erne. Herefter Frederikshavns Kunstskole hos Erik Skjoldborg. Lærerne var: Leif Lemmiche, Per Strande Hansen.

Har haft et utal af udstillinger, bl.a. virksomheder, banker, aalborg postkontor, aalborg værft, dronninglund sygehus, dronninglund slot, turistkontor, Forårsudstillingen Ø. Vraa 2009, Efterårskunst Jerslev 2006+2007+2009, og så de censurerede: Limfjorden Struer, Tobaksfabriken Lemvig, DronninglundKunstcenter,NordjyskCensureret 2009, Vendsyssel Censurerede 2008 + 2009, Forår og kunst aalborghallen 2008+2009, KS, Tistrup 2009.

Marts 2010: Politigården i aalborg.

 

 

Lidt om værkerne med anni grøndahl's egne ord

Jeg maler engageret og får hele tiden nye ideer, der skal afprøves. Mine maskekompositioner var fra starten blot en spøg, der dog rev mig med og blev for mig rent abstrakte kompositioner. Her kan jeg lege med menneskers forskellige udtryk. Engang var det ren natur. Det har ændret sig. Nu bliver naturen bearbejdet og omsat til noget ganske andet. Og sidste skud på stammen er figuren: Oscar, som males på sort baggrund i menneskelige positioner - drevet af humoren bag.

anni grøndahl's egen hjemmeside

www.annigroendahlkunst.dk

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 17-07-2009