Carina Jacobsen - kunstner profilside

Billede af Carina Jacobsen

 Goddag og velkommen til min lille afdeling her på nettet! Jeg er en 24-årig selvlærd kunstner, som gerne vil ses af så mange som muligt. Ikke fordi jeg forventer at sælge noget, men håber da at blive lagt mærke til. Synes det er synd, at alle mine billeder ligger i stakke rund omkring i lejligheden uden andet formål end at samle støv...

 Så her er jeg med dem! Så tag lige et kig, inden du smutter videre... Så bliver jeg glad! Har også en profil inde på tegnebordet.dk under navnet caputos.

Ps: Hvis der er interesse, så kan jeg sende flere fotos af mine billeder via e-mail. Så bare skriv!

Carina Jacobsen's baggrund og uddannelse

Hmm... Har ikke nogen uddannelse hvad kunst angår, har ej heller taget kurser... Er som i profilteksten anført 100% selvlærd.

 Har kun udstillet nogle få gange.

 Første gang til et lokalt arrangement i en landsby nær Aabenraa i det Sønderjyske.

 Ellers har jeg de sidste 3 år udstillet/haft en stand 1 gang om året til noget julearrangement i endnu et lille lokalt arrangement nær Aabenraa.

Lidt om værkerne med Carina Jacobsen's egne ord

 Tjah, hvad er der at fortælle? Der bliver prøvet nye teknikker og materialer hele tiden. Så alle mine billeder er en god blanding af alt muligt.

 Jeg arbejder som tidligere nævnt ikke for at sælge billeder, men for min egen fornøjelses skyld. Derfor er der heller aldrig nogle gennemgående temaer eller ideer med billederne. De er for det meste et produkt af en impulsiv idé eller af ren og skær afslpning. Dvs. at male, tegne osv. har en meditativ virkning for mig.

Carina Jacobsen's egen hjemmeside

Carina Jacobsen har ikke angivet link til egen hjemmeside.

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 11-01-2007