Charlotte Bottke - kunstner profilside

Billede af Charlotte Bottke Jeg er billedkunstner, mor, lærer, humoristisk, cyklist, bjergbestiger, kreativ, født i 1969, kitesurfer, farverig …….              Jeg har, siden jeg var barn brugt en stor del af min tid på at udtrykke mine kreative evner gennem illustrationer. Jeg har beskæftiget mig meget med tegning, collage, grafik og akrylmaleri.

 

Charlotte Bottke's baggrund og uddannelse

Uddannet på Århus Kunst Akademi, Randers Kunstskole, hos Karl Johan Larsen samt diverse tegne- og maler kurser.
Sælger i ind og udland, udstiller på separate udstillinger, ved kunst foreninger, censurerede udstillinger og deltager på kunstmesser.

Lidt om værkerne med Charlotte Bottke's egne ord

Temaerne i mine værker skifter afhængig af hvor jeg er i mit liv. Temaerne er påvirket af oplevelser og inspiration. De begivenheder, tanker og oplevelser jeg har hver dag sætter sit præg på billederne. Jeg finder inspiration i hverdagen, musik, historier, i farve kontraster, i nuet og hos mennesker og deres kroppe.  Jeg arbejder med forskellige teknikker og materialer. Ofte er det akryl på lærred. Jeg arbejder med pensel, spartel og fingrene. Malerierne består af mange lag og er undervejs over en længere periode. Jeg foretrækker at arbejde intuitivt. Malerierne kan derfor ændre karakter mange gange under arbejdsprocessen. Resultatet af dette er, at der kommer en serie billeder med det samme "tema" eller indflydelse.
Det kan derfor være svært at afgøre hvornår et billede er færdigt. Men når billedet falder til ro og man har en afklaret følelse med det, får det lov at stå.
Mange af mine malerier er malet i stærke farver.  Selv om jeg ofte starter ud med voldsomme "knaldfarver", ender det med at det bliver harmoniseret i den sidste ende. Til sidst lakeres malerierne, dette gør at farverne bliver forstærket i udtrykket og træder mere i karakter.

 

Charlotte Bottke's egen hjemmeside

www.galleri-bottke.dk