Charlotte Tønder - kunstner profilside

Billede af Charlotte Tønder Som billedkunstner er jeg dybt passioneret omkring min kunst. Mit primære mål er altid er at røre folk med mine malerier og mine mange forskellige motiver. De sidste år har jeg haft stor succes med mine farverige naivistiske ansigter og masker.

Charlotte Tønder's baggrund og uddannelse

Udstillet i mere end 35 kunstforeninger.

Heriblandt, Mærsk, Gentofte Rådhus

3 gange i Cobrarummet ved Sophienholm

Irmas kunstpose 2014

Udsmykket direktionslokalet på Helsingør Hosppital 

Udstillet på Galleri Bredgade 22 

Lidt om værkerne med Charlotte Tønder's egne ord

  • Jeg er en 100 procent intuitiv kunstmaler. Elsker min naivistiske og abstrakte stil. Ord kan ikke beskrive den passion jeg har for at male og den dybe tilfredsstillelse jeg føler når min skabertrang får afløb. Jeg elsker alle de forskellige muligheder der findes.
  • Jeg bliver inspireret af alt hvad jeg møder og oplever på min vej. Derfor er mine billeder ofte også meget forskellige for mit sindelag er helt afgørende for hvordan endelige motiv bliver.
  • Mine kunder er tit overrasket over hvor forskellige mine motiver kan være men jeg kan slet ikke forstille mig at begrænses til blot en genre. Så jeg ser det klart som en styrke i min kreativitet.
  • Mine billeder tager først form, når jeg sidder ved lærredet. Det er typisk for min arbejdsproces, at jeg har en grundidé – et ”grundmotiv”- som jeg arbejder ud fra. Dernæst visker jeg ”grundmotivet” ud.
  • Det udviskede motiv sætter et tilfældigt præg, som jeg finder spændende, og som jeg arbejder videre med. Eller jeg fortsætter samme proces, til jeg finder ro i det endelige motiv, som jeg derefter gør færdigt. Således består mine billeder af lag på lag.
  • Jeg udfordres af alternative metoder og redskaber i formningsprocessen, så ofte bruges alt inden for rækkevidde: Klude, kul, lak, hænder, svampe, spartel, pensler, kaffe, tøjstykker, sokker m.m. Eller hvad jeg nu falder over, som pirrer min nysgerrighed!

Charlotte Tønder's egen hjemmeside

www.tonderart.dk

Gæstebog

Dit navn *

Din email (skjules) *

Besked: *

Spam tjek: syv + syv =

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 30-04-2013