Inge Lise Hein - kunstner profilside

Billede af Inge Lise Hein

Som kunstner er jeg autodidakt og amatør, dvs fritidsmaler, men jeg ville da ikke have noget imod at kunne leve af det.

Der er 117 andre ting der også skal nås, men jeg håber at få gang i den igen. Forår og sommer 2006 har desværre ikke været så produktiv mht til lærrederne. Men jeg har en del lærreder der står færdige - se f.eks. www.123hjemmeside.dk/hein eller  WWW.sitecenter.dk/kunst-ilhein eller www.Gallerifabrikken.dk - eller fortæl hvad du søger efter, måske har jeg noget der passer.

Inge Lise Hein's baggrund og uddannelse

Jeg har altid godt kunne lide at tegne, male og formgive. Jeg fik bare ikke den kunstneriske uddannelse jeg ønskede og det blev så ikke det jeg skulle leve af. Senere da børnene blev store tog jeg så fat i det igen og har taget et par kurserl.

Udstillinger har der ikke været så mange af endnu, men jeg har bl.a. udstillet 2 gange på Kirkehavegaard i Allerød samt Nordea i Allerød.

Lidt om værkerne med Inge Lise Hein's egne ord

Jeg maler oftest med akryl. Motiverne er meget varierende, størrelserne ligeså. Pt har jeg billeder fra str. 20x20 cm til 100x120 cm. De fleste er indrammet med blindrammer af fyrretræ. 

Inspirationen kan være mange ting - årstiden, lyset, følelser eller hændelser - eller jeg har set noget og fået en ide der skal prøves. Jeg har også lavet bestiiingsarbejde.

Inge Lise Hein's egen hjemmeside

www.galleri-hein.dk/

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 23-08-2006