Lisbeth Sørensen - kunstner profilside

Billede af Lisbeth Sørensen Autodidakt billedkunstner/kunstmaler. ANNO 1976. Der har aldrig været så mange begrænsninger for HVAD man kan lave, men begrænsninger for hvad man kan få TID til... - kunne ønske mig mange flere kreative timer.

Lisbeth Sørensen's baggrund og uddannelse

Har altid tegnet en hel del, hvilket nok også er grunden til, at jeg til hverdag arbejder, som det jeg gør, - nemlig grafiker. Startede "maleriet" med akvarel farver og gik senere over til akryl og lærred. Som så mange andre finder man med tiden ud af, hvilke materialer der passer bedst til ens temperament.

Lidt om værkerne med Lisbeth Sørensen's egne ord

Stopper aldrig op og bliver hængende i det velkendte, men nyder derimod tilfredsstillelsen ved at være skabende, legende og eksperimenterende. Det bevirker en konstant udvikling i maleriet og det kreative. Maler oftest abstrakte og nonfigurative billeder, men tit sniger der sig en form for blomstrende flora ind i mine motiver - måske et optimistisk syn på at livet gror og blomstre? En egentlig dybere mening eller tungsindig fortolkning findes sjældent i mine billeder. Det handler vel om, at behage det øje der ser...?

Lisbeth Sørensen's egen hjemmeside

www.lisbeth-s.dk

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 08-04-2007