Stella Elkjær Hansen - kunstner profilside

Billede af Stella Elkjær Hansen

Jeg er autodakt kunstner, jeg har siden 2003 arbejdet med billedemaling. en interesse som  ikke ligger langt fra familien da min bedstefar var billedemager. Jeg arbejder med Acryl- / oliemaling i det abstrakte udarbejdet med spartel.

Jeg bor i øjeblikket i kina, hvor jeg ville befinde mig de næste par år. men jeg sælger stadig mine billeder, så kig forbi. www.stella-elkjaer.dk og hvis i finder noget i kan lidt og ønsker at købe det, er i velkommen til at kontakte mig på min mail, så finder vi ud af dette.

Stella Elkjær Hansen's baggrund og uddannelse

2004: Glarmester Andersen (Holbæk). Andoka (Holbæk), Tuse Cafeteria ( Holbæk), Nordea (Slagelse ), Kvik køkken ( Holbæk )

2005: Tuse Cafeteria ( Holbæk), Teknisk Landforbund ( Slagelse ), Nordea ( Asnæs ), Galleri Baghuset ( Skive ), Klodshans ( Asnæs ), Odense messe, Tandlægen smilet ( Asnæs ), Glarmester Andersen ( Holbæk )

2006: Tuse Cafeteria ( Holbæk )

Lidt om værkerne med Stella Elkjær Hansen's egne ord

Mine billeder er abstrakte og ligner derfor ikke nogle andre billeder. Jeg arbejder med olie- / Acrylmaling i en teknik jeg har valgt at kalde vådt i vådt hvilket ville sige at billedet ikke tørrer helt op før næste lag bliver lagt på.

Som kunstner arbejder jeg ud fra forskellige ting, det kan være det stykke musik jeg hører, naturen jeg befinder mig i, det humør jeg er i. det kan også være et eller andet på min vej der inspirerer. fælles for dem alle er de billeder der kommer ud af det.

Jeg ville tilslut sige tak fordi i valgte at kigge forbi min profil og hvis i skulle falde over et af mine billeder som i ønsker at købe er i velkommen til at kontakte mig. 

Stella Elkjær Hansen's egen hjemmeside

www.stella-elkjaer.dk